Kokosinė Vištiena su Ryžiais

pinit View Gallery 7 photos

Kokosinė Vištiena su Ryžiais

Pasiruošimo Laikas 20 mins Gaminimo Laikas 60 mins Bendras Laikas 1 hr 20 mins
Porcijos: 4

Aprašymas

Vištiena su šiuo kokosiniu padažu, tai JAU galima liežuvį netyčia praryti 😋
Na bet dar TAS stogą raunantis padažas kartu su ryžiais, tai... 🤤🥰😇

Ši patiekalą gaminom ketaus keptuvėje ir ketaus puode, bet viską galima puikiai pagaminti naudojant tik kazaną 🍵👌

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Imbierą nulupam. Supjaustom griežinėliais. Griežinėlius sumaunam ant dantų krapštuko ar medinio iešmelio, kad būtų patogu ištraukti.
    Česnakų skilteles sutraiškom plokščiąja peilio dalimi ir truputį pasmulkinam.
    Svogūnus supjaustom griežinėliais.
    Kalendrą pasmulkinam.

    Pasiruošiam ingredientus
  2. Apkepam vištieną

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui.
    Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam ir įkaitinam truputį aliejaus.
    Dalimis, kad neatšaltų keptuvė, apkepam sparnelių dalis iš visų pusių kad apskrustų. Traukiam lauk.

    Apkepam vištieną
  3. Apkepam svogūnus

    Įstatom ketaus puodą. Įpilam vos vos aliejaus. Suberiam visą vištieną. Iš keptuvės supilam likusį aliejų ir vištienos sultis. Suberiam svogūnus. Išmaišom. Pamaišydami apkepam kol pagels ir svogūnų kiekis žymiai sumažės.

    Apkepam svogūnus
  4. Troškinam

    Suberiam česnakus, supilam sojų padažą, sudedam kario prieskonius. Išmaišom.
    Įmetam imbierą sumautą ant iešmeliui. Supilam kokoso pieną. Jei trūksta skysčio ir vištiena pilnai nepasidengia, tai dapilam truputį vandens. Išmaišom.
    Pamaišydami troškinam iki kol padažas sutirštės.

  5. Užbaigiam patiekalą

    Suberiam kalendrą. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta. Traukiam lauk.
    Išimam imbierą.

  6. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam su ryžiais gausiai apšlakstydami TUO padažu 🥰

    Skanaus! 🙂

    Kokosinė Vištiena su Ryžiais

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: vištiena,kokosas,karis,kazanas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *