Kreminė Sūrinė Sriuba iš Naminio Vištienos Krūtinėlių Sultinio su Pikantiškai Marinuotais Krūtinėlės Griežinėliais ir š.r. Bekono Juostelių Džiuvėsėliais

Kreminė Sūrinė Sriuba iš Naminio Vištienos Krūtinėlių Sultinio su Pikantiškai Marinuotais Krūtinėliais Griežinėliais ir š.r. Bekono Juostelių Džiuvėsėliais pinit View Gallery 3 photos

Kreminė Sūrinė Sriuba iš Naminio Vištienos Krūtinėlių Sultinio su Pikantiškai Marinuotais Krūtinėlės Griežinėliais ir š.r. Bekono Juostelių Džiuvėsėliais

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 120 mins Bendras Laikas 2 hrs 30 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Ką panaudojam sultiniui?

Ką panaudojam sriubai?

Krūtinėlės marinatui panaudojam

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam š. r. šoninės traškučius

    Kepsninę įkuriam ir kol anglys įsideginėja, uždedam ketaus keptuvę. Įpilam truputį aliejaus. Sudedam š.r. šoninės juosteles ir apkepam iš abiejų pusių. Traukiam lauk, sudedam ant popierinio rankšluoščio kad sugertu riebalus. Juosteles sutrupinam ir atidedam į šalį.

    Pasiruošiam š. r. šoninės traškučius
  2. Toliau išsiverdam sultinį

    Pusę morkos supjaustom didasniais gabalais.
    Į kepsninę įstatom ketaus puodą. Sudedam vištieną. Užpilam šaltu vandeniu. Leidžiam užvirti. Sąžiningai nugraibom putas, nes juk norime skaidraus sultinio, ar ne? Įmetam pusę svogūno, pusę morkos, 2 lauro lapelius. Pagardinam druska. Puodą uždengiam dangčiu.
    Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Žemoje kaitroje verdam 40-50min.
    Puodą nuimam. Išimam išvirusias krūtinėles ir atidedam į šalį, jų mums dar prireiks. Sultinį perkošiam, kad būtų skaidrus.

  3. Pasiruošiam sriubos ingredientus

    Vieną morką sutarkuojam ant burokinės tarkos. Svogūnus supjaustom smulkiai. Bulves nulupam ir supjaustom mažais kubeliais. Sūrį sutarkuojam.

    Pasiruošiam sriubos ingredientus
  4. Apkepam morką ir svogūnus

    Puodą išplaunam ir grąžinam į kepsninę. Įpilam truputį aliejaus ir ištirpdom sviestą. Suberiam tarkuotą morką ir svogūnus. Pamaišydami apkepam 6-7min.

    Apkepam morką ir svogūnus
  5. Verdam bulves

    Suberiam kubeliais pjaustytas bulves. Užpilam anksčiau pasigamintu perkoštu sultiniu tiek, kad vos vos padengtų bulves. Permaišom ir įsitikinam, kad visos bulvės panirę sultinyje. Puodą uždengiam. Ir leidžiam pavirti neaukštoje temperatūroje apie 20min.

  6. Paruošiam ir marinuojam vištieną

    Kol sriuba verda, išvirtą krūtinėlę supjaustom griežinėliais. Debenėlyje sumaišom truputį sojų padažo, pagal norimą aštrumą Sriracha padažą ir truputį Vorčesterio padažo. Suberiam vištienos griežinėlius, atsargiai išmaišom ir paliekam pasimarinuoti iki kol sriuba išvirs.

  7. Sublenderiuojam ir sudedam sūrį

    Puodą traukiam lauk ir viską sublenderiuojam į vientisą masę. Supilam atgal į puodą. Grąžinam į kepsinę. Suberiam tarkuotą sūrį. Po truputį maišom ir leidžiam sūriui pilnai ištirpti. Supilam pieną. Išmaišom.

    Sublenderiuojam ir sudedam sūrį
  8. Baigiam gaminti sriubą

    Pagardinam maltais pipirais. Išmaišom. Paragaujam. Jei reikia dar pagardinam druska. Puodą uždarom ir paliekam dar keletą minučių pavirti.

  9. Pateikiam ir ragaujam!

    Sriubą pilam į dubenėlį. Kas mėgsta - į sriubą įdedam keletą virtos - pamarinuotos krūtinėlės griežinėlių. Užbarstom bekono džiuvėsėliais ir smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.

    Skanaus! 🙂

    Kreminė Sūrinė Sriuba iš Naminio Vištienos Krūtinėlių Sultinio su Pikantiškai Marinuotais Krūtinėliais Griežinėliais ir š.r. Bekono Juostelių Džiuvėsėliais

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/351193783749069

Raktažodžiai: siurba,kreminė,vištiena

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *