Krevečių Skonio Ryžiai su Vištiena Kazane

Truputis Azijos street-food'o 😊
pinit View Gallery 2 photos

Krevečių Skonio Ryžiai su Vištiena Kazane

Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 45 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 2

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Ryžius verdam 30% laiko trumpiau nei parašyta ant pakelio. Ryžiai neturi būtį pilnai išvirę. Nupilam vandenį. Atidedam į šalį.
    Krevetes išvalom. Svogūnus pasmulkinam kad tilptų į blenderį. Svogūnų laiškus supjaustom smulkiai.
    Vištieną supjaustom nestorom juostelėm.

    Sublenderiuojam į vientisą masę: čili pipirus, svogūnus, česnakus, išvalytas krevetes. Atidedam į šalį.

    Pasiruošiam ingredientus
  2. Apkepam vištieną

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Įpilam ir įkaitinam aliejų.
    Sudedam ir pamaišydami apkepam vištieną, kol pradės skursti.

  3. Apkepam padažą

    Supilam pasigamintą masę. Išmaišom. Maišydami viską apkepam, kol pradės gelsti.

    Apkepam padažą
  4. Baigiam ruošti patiekalą

    Suberiam ryžius. Supilam sojų ir austrių padažus. Suberiam svogūnų laiškus. Išmaišom.
    Kazaną uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes uždarom. Leidžiam 5 min. pasikaitinti.

  5. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam krevečių skonio ryžius su vištiena ant viršaus uždėdami keptą kiaušinį.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: Ryžiai,Krevetės,Vištiena,Azija,Gatvės maistas,kazanas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *