Print Options:

Krevečių Skonio Ryžiai su Vištiena Kazane

Time
Pasiruošimo Laikas: 15 mins Gaminimo Laikas: 45 mins Bendras Laikas: 1 hr
Porcijos 2
Ką panaudojam?
  • 400 gramai Laukiniai ryžiai
  • 180 gramai Virtos krevertės (išvalytos)
  • 2 vienetai Čili pipirai
  • 2 vienetai Svogūnai
  • 5 skiltelės Česnakai
  • 500 gramai Vištų šlaunelių mėsa
  • 100 gramai Svogūnų laiškai
  • Aliejus
  • 3 valgomi šaukštai Sojų padažas
  • 3 valgomi šaukštai Austrių padažas
  • Kiaušiniai
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiam ingredientusPasiruošiam ingredientus

    Ryžius verdam 30% laiko trumpiau nei parašyta ant pakelio. Ryžiai neturi būtį pilnai išvirę. Nupilam vandenį. Atidedam į šalį.
    Krevetes išvalom. Svogūnus pasmulkinam kad tilptų į blenderį. Svogūnų laiškus supjaustom smulkiai.
    Vištieną supjaustom nestorom juostelėm.

    Sublenderiuojam į vientisą masę: čili pipirus, svogūnus, česnakus, išvalytas krevetes. Atidedam į šalį.

  2. Apkepam vištieną

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Įpilam ir įkaitinam aliejų.
    Sudedam ir pamaišydami apkepam vištieną, kol pradės skursti.

  3. Apkepam padažąApkepam padažą

    Supilam pasigamintą masę. Išmaišom. Maišydami viską apkepam, kol pradės gelsti.

  4. Baigiam ruošti patiekalą

    Suberiam ryžius. Supilam sojų ir austrių padažus. Suberiam svogūnų laiškus. Išmaišom.
    Kazaną uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes uždarom. Leidžiam 5 min. pasikaitinti.

  5. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam krevečių skonio ryžius su vištiena ant viršaus uždėdami keptą kiaušinį.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: Ryžiai,Krevetės,Vištiena,Azija,Gatvės maistas,kazanas