Meksikietiški Sprandinės Kepsneliai

Meksikietiški Kiaulienos Sprandinės Kepsneliai su morkytėmis, žirneliais ir žąsų taukuose keptomis bulvytėmis su Parmezano sūriu
Meksikietiški Kiaulienos Sprandinės Kepsneliai su morkytėmis, žirneliais ir žąsų taukuose keptomis bulvytėmis su Parmezano sūriu pinit View Gallery 3 photos

Meksikietiški Sprandinės Kepsneliai

Pasiruošimo Laikas 1 hr Gaminimo Laikas 30 mins Bendras Laikas 1 hr 30 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Ką panaudojam mėsai?

Ką panaudojam daržovėms?

Ką panaudojam bulvytėm?

Kaip gaminam?

Kaip gaminam kepsnius?

  1. Užmarinuojam mėsą

    Jalepeną supjaustom griežinėliais. Dideliam inde sumaišom 4 v.š. vandens, Vorčesterio padažą, laimo sultis, sojų padažą, burboną, jalapeną, raudonėlio prieskonius, kavą ir Fajita prieskonius. Sudedam kiaulienos sprandinės kepsnius ir išmaišom, kad viskas pasidengtų marinatu. Uždengiam indą ir paliekam kambario temperatūroje marinuotis apie 1val.

    Užmarinuojam mėsą
  2. Kepam mėsą

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 200-220C temperatūroje, dedam ketus groteles ir palaukiam kol įkais. Patepam aliejumi ir kepam kepsnius iš abiejų pusių keturis kartus apversdami apie 8-10min. Kepimo metu padruskinam.

Kaip gaminam daržoves?

  1. Puode užverdam vandenį. Gerai padruskinam. Suberiam citrinos griežinėlius, šaldytas morkytes, šaldytus žirnelius ir 1 v.š. aliejaus. Paverdam apie 5 minutes. Su kiaurasamčiu daržoves išimam ir suberiam į indą su šaltu vandeniu. Traukiam lauk.

Kaip gaminam bulvytes?

  1. Mažas bulvytes supjaustom į 2-4 dalis ir kepam ketaus keptuvėje ant žąsies taukų. Traukiam lauk, apibarstom Spicy fries prieskoniais ir tarkuotu Parmezano sūriu.

Pateikiam ir ragaujam!

  1. Skanaus! 🙂

    Meksikietiški Kiaulienos Sprandinės Kepsneliai su morkytėmis, žirneliais ir žąsų taukuose keptomis bulvytėmis su Parmezano sūriu

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/138700148331768

Raktažodžiai: meksika,kiauliena,sprandinė,bulvytės,kepsniai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *