Mongoliška Jautiena 🥡🥢

pinit View Gallery 5 photos

Mongoliška Jautiena 🥡🥢

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 60 mins Bendras Laikas 1 hr 30 mins
Porcijos: 4

Ką panadojam?

Padažas

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam ingredientus

    Mėsą supjaustom juostelėm. Sudedam į indą. Supilam sojų padažą, actą, sezamo aliejų. Suberiam krakmolą. Išmaišom, kad visi mėsos gabaliukai pasidengtų.
    Česnakus, imbierą supjaustom smulkiai. Svogūnus supjaustom skiltim. Čili pipirus ir svogūnų laiškus supjaustom griežinėliais.

    Paruošiam ingredientus
  2. Paruošiam padažą

    Pasigaminam padažą: indelyje sumaišom vandenį, su sojų padažu ir cukrumi. Atidedam į šalį.

  3. Apkepam mėsą

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Įpilam nemažai aliejaus ir palaukiam kol gerai įkais (iki 175-180C temperatūros).
    Dalimis, kad neatšaltų kazanas apkepam mėsos juosteles kol apskrus. Kepdami juosteles atskiriam ir saugom kad nesuliptų. Atidedam į šalį.
    Aliejų nusemiam, kad kazane aliejaus liktų nedaug.

    Apkepam mėsą
  4. Apkepam svogūnus

    Suberiam svogūnus. Pamaišydami apkepam kol suminkštės ir pagels.

  5. Apkepam česnakus, imbierą ir čili pipirus

    Suberiam česnakus, imbierą ir čili pipirus. Išmaišom. Pamaišydami minutę kitą apkepam. Supilam pasiruoštą padažą. Išmaišom.

  6. Užbaigiam patiekalą

    Suberiam visą apkeptą mėsą. Išmaišom.
    Pamaišydami 2-7 minutes pakaitinam kol padažas sutirštės. Traukiam lauk.

    Užbaigiam patiekalą
  7. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam su laukiniais ryžiais apibarstydami svogūnų laiškais ir sezamo sėklomis.

    Skanaus! 🙂

    Mongoliška Jautiena

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/356583013210146

Raktažodžiai: mongoliška,jautiena,Kinija,kinų maistas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *