Print Options:

Parūkyti ir Jautiena Įdaryti Makaronai – Shotgun Shells

Time
Pasiruošimo Laikas: 12 12 hrs Gaminimo Laikas: 75 75 mins Bendras Laikas: 13 hrs 15 mins
Porcijos 4
Ką panaudojam?
  • Makaronai Vamzdžiai
  • Š. r. šoninės juostelės
  • 450 gramai Jautiena (malta)
  • 450 gramai Kiauliena (malta)
  • 1 vienetas Čili pipirai
  • 3 valgomi šaukštai Raudono vyno actas
  • 0.5 arbatiniai šaukšteliai Petražolių prieskiniai
  • 0.5 arbatiniai šaukšteliai Česnakų granulės
  • 0.5 arbatiniai šaukšteliai Svogūnų granulės
  • 0.5 arbatiniai šaukšteliai Baziliko prieskoniai
  • 0.5 valgomi šaukštai Druska
  • Švž. malti pipirai
  • 1 valgomas šaukštas Paprikos prieskoniai
  • 0.5 arbatiniai šaukšteliai Pankolio sėklos (maltos)
  • 0.5 arbatiniai šaukšteliai Rudasis cukrus
  • 0.25 arbatiniai šaukšteliai Raudonėlio prieskoniai
  • 0.25 arbatiniai šaukšteliai Čiobrelių prieskoniai
  • 200 gramai Sūris (tarkuotas)
  • BBQ prieskoniai (Poppamies Burger&Ribs)
  • BBQ padažas
  • Rūkymo kaladėlės arba drožlės
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiam ingredientusPasiruošiam ingredientus

    Švž. čili pipirus supjaustom smulkiai. Sumaišom maltą mėsa su visais prieskoniais ir sūriu.

  2. Paruošiam makaronusParuošiam makaronus

    Pasiruoštu įdaru kemšam makaronus.
    Makaronus apsukam šoninės juostelėmis.
    Iš visų pusių apibarstom BBQ prieskoniais.
    Sudedam į šaldytuvą ir laikom bent 4-12 valandų.

  3. Kepam makaronus

    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 150C temperatūroje. Įmetam rūkymo kaladėles arba drožles rūkymo dėžutėje.
    Sudedam įdarytus makaronus ir parūkom apie 1 val. iki 74C vidinės mėsos temperatūros.

  4. GlazūruojamGlazūruojam

    Aptepam BBQ padažu ir leidžiam dar 10-15 min. pakepti, kad glazūruotųsi. Traukiam lauk.

  5. Pateikiam ir ragaujam!

    Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: jautiena,makaronai,shotgun shells