Parūkyti ir Jautiena Įdaryti Makaronai – Shotgun Shells

Parūkyti ir Jautiena Įdaryti Makaronai - Shotgun Shells
pinit View Gallery 3 photos

Parūkyti ir Jautiena Įdaryti Makaronai – Shotgun Shells

Pasiruošimo Laikas 12 hrs Gaminimo Laikas 75 mins Bendras Laikas 13 hrs 15 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Švž. čili pipirus supjaustom smulkiai. Sumaišom maltą mėsa su visais prieskoniais ir sūriu.

    Pasiruošiam ingredientus
  2. Paruošiam makaronus

    Pasiruoštu įdaru kemšam makaronus.
    Makaronus apsukam šoninės juostelėmis.
    Iš visų pusių apibarstom BBQ prieskoniais.
    Sudedam į šaldytuvą ir laikom bent 4-12 valandų.

    Paruošiam makaronus
  3. Kepam makaronus

    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 150C temperatūroje. Įmetam rūkymo kaladėles arba drožles rūkymo dėžutėje.
    Sudedam įdarytus makaronus ir parūkom apie 1 val. iki 74C vidinės mėsos temperatūros.

  4. Glazūruojam

    Aptepam BBQ padažu ir leidžiam dar 10-15 min. pakepti, kad glazūruotųsi. Traukiam lauk.

    Glazūruojam
  5. Pateikiam ir ragaujam!

    Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: jautiena,makaronai,shotgun shells

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *