Nachos su Parūkyta Jautiena Troškinta Vyšnių-Slyvų padaže su Sūriniu Čederio Padažu ir Bulvytėmis

pinit View Gallery 5 photos

Nachos su Parūkyta Jautiena Troškinta Vyšnių-Slyvų padaže su Sūriniu Čederio Padažu ir Bulvytėmis

Pasiruošimo Laikas 20 mins Gaminimo Laikas 140 mins Bendras Laikas 2 hrs 40 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Čederio padažas

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Slyvas iškaulinam ir supjaustom skiltelėm. Svogūnus supjaustom smulkiai.
    Į keptuvę sudedam slyvas ir vyšnias. Suberiam cukrų. Pamaišydami 5 min. pakaitinam. Traukiam lauk.
    Sudedam uogas į blenderį. Sublenderiuoma į vientisą masę.
    Paragaujam. Turi gautis saldžiai, nes su šitu balansuosim trintų pomidorų rūgštumą. Jei reikia dar įberiam cukraus.

    Pasiruošiam ingredientus
  2. Parūkom jautieną

    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 100C temperatūroje.
    Sudedam ir paskirstom maltą jautieną ant grotelių. Parūkom mėsą 60min. su rūkymo pjuvenom ar kaladėlėm. Traukiam lauk.

    Parūkom jautieną
  3. Apkepam svogūnus

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam truputį aliejaus.
    Suberiam svogūnus. Pamaišydami apkepam kol suminkštės ir pradės gelsti.

  4. Apkepam mėsą

    Sudedam parūkytą maltą jautieną. Su mentelių pagalba ardom, smulkinam. Išmaišom. Pamaišydami apkepam kol apskrus.

  5. Troškinam

    Supilam trintus pomidorus. Sudedam BBQ padažą. Sudedam 2-3 v.š. blenderiuotų uogų.
    Pagardinam druska ir pipirais. Supilam vandenį. Išmaišom. Paragaujam. Jei reikia dar įdedam blenderiuotų uogų.
    Keptuvę uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Leidžiam 60 min. pasitroškinti. Tarpe patikrinam ir jei reikia dapilam vandens.

  6. Išgarinam iki norimo tirštumo

    Keptuvę atidengiam. Jei reikia pamaišydami leidžiam vandeniui nugaruoti iki norimo tirštumo.
    Pagal norimą aštrumą įpilam Sriracha padažo. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta.

    Išgarinam iki norimo tirštumo
  7. Pasiruošiame sūrinį padažą

    Į indą ar keptuvę supilam grietinėlę. Suplėšydami sudedam čederio lapelius. Įberiam truputį tarkuoto parmidžano.
    Indą kaitinam ir maišydami sūrį ištirpdom.

  8. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam su bulvytėmis fri, traškučiais, raudonųjų svogūnų žiedais, jelapenų griežinėliais apšlakstydami sūriniu padažu.

    Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: nachos,jautiena,Meksika

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *