Sūrainis Bagetėje Forneza Krosnyje
Ką panaudojam?
Padažas
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiame ingredientus
Svogūnus supjaustom smulkiai.
-
Mėsą pagardinam BBQ prieskoniais, sudedam svogūnus. Išmaišom.
-
Agurkėlius supjaustom griežinėliais.
-
Nuo batono nupjaunam galus. Supjaustom porcijiniais gabalais.
Perpjaunam plokščiai per pusę. Išskaptuojam vidų. -
Sudedam plėšytą sūrį, marinuoto agurkėlio griežinėlius.
-
Tolygiai aplipdom mėsa.
-
Pasiruošiam Forneza krosnį kepimui
Forneza krosnį paruošiam kepimui. Įstatom keptuvę. Palaukiam 10-15min. kol keptuvė gerai įkais. Tarpe keptuvę apsukam kad tolygiau įkaistų.
Ugnį išjungiam. -
Pasiruošiam kepimui
Sudedam sūrainius į keptuvę mėsa į apačią.
-
Keptuvę įstatom i įkaitusią krosnį. Kepam 3min+3min. apsukdami keptuvę kad tolygiau iškeptų.
Sūrainius apverčiam. Ugnį užkuriam ant minimumo. Dedam keptuvę ir kepam dar apie 5 min. kol apskrus, tarpe keptuvę apsukam kad tolygiau keptų. -
Pateikiam ir ragaujam!
Pateikiam su pasigamintu padažu ir salotomis.
Skanaus!
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/