Sūrainis Bagetėje Forneza Krosnyje

pinit View Gallery 4 photos

Sūrainis Bagetėje Forneza Krosnyje

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 30 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Padažas

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiame ingredientus

    Svogūnus supjaustom smulkiai.

  2. Mėsą pagardinam BBQ prieskoniais, sudedam svogūnus. Išmaišom.

  3. Agurkėlius supjaustom griežinėliais.

  4. Nuo batono nupjaunam galus. Supjaustom porcijiniais gabalais.
    Perpjaunam plokščiai per pusę. Išskaptuojam vidų.

  5. Sudedam plėšytą sūrį, marinuoto agurkėlio griežinėlius.

  6. Tolygiai aplipdom mėsa.

  7. Pasiruošiam Forneza krosnį kepimui

    Forneza krosnį paruošiam kepimui. Įstatom keptuvę. Palaukiam 10-15min. kol keptuvė gerai įkais. Tarpe keptuvę apsukam kad tolygiau įkaistų.
    Ugnį išjungiam.

  8. Pasiruošiam kepimui

    Sudedam sūrainius į keptuvę mėsa į apačią.

  9. Keptuvę įstatom i įkaitusią krosnį. Kepam 3min+3min. apsukdami keptuvę kad tolygiau iškeptų.
    Sūrainius apverčiam. Ugnį užkuriam ant minimumo. Dedam keptuvę ir kepam dar apie 5 min. kol apskrus, tarpe keptuvę apsukam kad tolygiau keptų.

  10. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam su pasigamintu padažu ir salotomis.

    Skanaus!

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: Jautiena Sūrainiai Cheezburger Bagetė Forneza

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *