Troškinta Kiauliena su Kreivabūdėmis

pinit View Gallery 5 photos

Troškinta Kiauliena su Kreivabūdėmis

Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 135 mins Bendras Laikas 2 hrs 30 mins
Porcijos: 6

Aprašymas

Nors vasara kaip ir ne troškinių metas, bet labai jau pasiilgau ką nors patroškinti Grandfeu puode ❤️ Pasakyta - padaryta. 🫡
Mėsytė apkepta ir patroškinta kreivabūdžių padaže su bulvių koše su pelėsiniu sūriu. Mmmmm.... 🫠

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus
    Morkas sutarkuojam. Česnakus išspaudžiam. Grybus supjaustom nedideliais gabaliukais. Svogūnus supjaustom kubeliais. Morkas sutarkuojam ant burokinės tarkos.
    Mėsą supjaustom 2-3 cmt. dydžio gabaliukais. Pagardinam druska.
    Pasiruošiam ingredientus
  2. Apkepam mėsą
    Keptuvė paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam truputį aliejaus. Palaukiam kol aliejus įkais.
    Dalimis, kad neatšaltų aliejus, pavartydami apkepam mėsos gabaliukus kol iš visų pusių apskrus. Traukiam lauk ir sudedam į puodą.
  3. Apkepam grybus

    Į tą pačią keptuvę suberiam grybus. Jei reikia įpilam dar aliejaus. Pamaišydami 5-6 minutes apkepam.

  4. Apkepam daržoves
    Į tą pačią keptuvę suberiam grybus. Jei reikia įpilam dar aliejaus. Pamaišydami 5-6 minutes apkepam.
    Suberiam svogūnus ir morkas. Pamaišydami 3-4 minutes apkepam kol svogūnai suminkštės.
    Sudedam česnakus, kalendros, kumino prieskonius, paprikos prieskonius, pipirus. Pagardinam druska. Išmaišom ir dar minutę kitą pakaitinam.
    Viską patraukiam į šoną. Į tuščią vietą suberiam mitus. Pamaišydami miltus apkepam kol parus. Viską sumaišom į vientisą masę. Keptuvę traukiam lauk.
    Apkepam daržoves
  5. Troškinam
    Supilam grybų miksą į Grandfeu troškintuvą kartu su apkepta mėsa.
    Atskirame inde sumaišome vandenį, kečupą, grietinėlę ir 1-1.5 a.š. druskos. Supilam į puodą. Išmaišom.
    Puodą įstatom į kepsninę. Pamaišydami užverdam. Uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Troškinam 1 val. Karts nuo karto permaišom.
  6. Užbaigiam patiekalą
    Paragaujam ar ko netrūksta. Puodo nedengiam. Kepsninę uždarom ir palieka troškintis dar 30min. kol skystis nugaruos ir mėsa taps minkšta.
    Traukiam lauk.
  7. Troškinta Kiauliena su Kreivabūdėmis
    Pateikiam su bulvių koše su pelėsiniu sūriu.
    Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: kiauliena,grybai,kreivabūdės,troškiniai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *