Aštrus Jautienos Čili Troškinys

pinit View Gallery 4 photos

Aštrus Jautienos Čili Troškinys

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 150 mins Bendras Laikas 3 hrs
Porcijos: 8

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam ingredientus

    Mėsą supjaustom graikiško riešuto dydžio gabaliukais. Sudedam į didelį indą, užpilam aliejaus. Išmaišom.
    Morkas supjaustom storais žiedais. Svogūnus supjaustom pusžiedžiais. Salierus ir čili pipirus supjaustom griežinėliais. Česnakus supjaustom smulkiai.

    Paruošiam ingredientus
  2. Apkepam mėsą

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Palaukiam kol įkais.
    Dalimis, kad neatšaltų kazanas apkepam mėsą. Aliejaus nepilam, nes prieš tai mėsą jau apšlakstėm aliejumi. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.

  3. Apkepam morkas

    Į kazaną įpilam truputį aliejaus. Palaukiam kol įkais.
    Į kazaną suberiam morkas. Apkepam kol suminkštės. Traukiam lauk ir atidedam į šalį. Jei reikia dapilam aliejaus.

    Apkepam morkas
  4. Apkepam salierus

    Į kazaną suberiam salierus. Truputį apkepam. Traukiam lauk ir atidedam į šalį. Jei reikia dapilam aliejaus.

    Apkepam salierus
  5. Apkepam svogūnus ir čili pipirus

    Į kazaną suberiam svogūnus ir čili pipirus. Apkepam kol karamelizuosis.

  6. Apkepam ir patroškinam pomidorus

    Sudedam konservuotus pomidorus su skysčiu. Traiškydami pomidorus pamaišydami truputį apkepam.

  7. Į kazaną grąžinam mėsą, morkas, salierus

    Į kazaną grąžinam mėsą, morkas, salierus. Išmaišom.

  8. Troškinam

    Supilam alų, jautienos sultinį, konservuotas pupeles, kukurūzus, prieskonius. Pagardinam druska. Įpilam Sriracha padažo. Išmaišom. Užverdam.
    Kazaną uždarom. Kepsninę uždarom ir oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Viską troškinam 1.5-2 valandas, kol mėsa taps minkšta. Tarpuose permaišom. Jei reikia dapilam sultinio.
    Prieš galą paragaujam ar ko netrūksta. Jei reikia, dar pagardinam druska, pipirais ar įpilam LAGMAN prieskonių. Jei trūksta aštrumo - įpilam Sriracha padažo. Jei pomidorai suteikė per daug rūgštumo, tai skonį subalansuojam įberdami cukraus.

    Troškinam
  9. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam su paskrudintu česnakiniu batonu užbarstydami smulkiai pjaustytais česnakais, petražolėm ir raudonųjų svogūnų žiedais.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/276204787914636

Raktažodžiai: troškinys,jautiena,čili,aštrus

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *