Bulvinė Pica 🍕

Pica ant bulvinio pado
Tęsian Nepicų Temą: Bulvinė Nepic pinit View Gallery 5 photos

Bulvinė Pica 🍕

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 30 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 3

Ką panaudojam?

Picos padažas

Picos padas

Pica

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Saliamį, Chorizo, alyvuoges, agurkėlius, svogūnus, prievagrybius supjaustom griežinėliais.

  2. Gaminam padažą

    Į kepimo indą ar keptuvę supilam trintus pomidorus. Pagardinam itališkų žolelių prieskoniais ir Sriracha padažu, druska. Įpilam truputį cukraus. Užverdam. Truputį pakaitinam kol skoniai ir aromatai persimaišys. Paragaujam ar ko netrūksta. Jei reikia dar įpilam Sriracha, įberiam prieskonių. Rūgštumą subalansuojam įberdami cukraus. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.

  3. Gaminam padą

    Bulves nulupam ir sutarkuojam ant burokinės tarkos. Nuspaudžiam sultis. Išspaustas tarkuotas bulves sudedam į indą. Pagardinam pipirais. Įmušam kiaušinius. Sudedam miltus. Gerai išmaišom. Mišinį padalinam į tris dalis (bus 3 picos).
    Patiesiam kepimo popierių. Sudedam bulvių mišinį. Išlyginam ir suformuojam tolygų picos padą.
    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 200C laipsnių temperatūroje. Sudedam picos padą ir kepam 20min.

    Gaminam padą
  4. Padengiam padą padažu

    Traukiam lauk. Paviršių tolygiai padengiam pasigamintu padažu.

    Padengiam padą padažu
  5. Surenkam picą

    Tolygiai apibarstom sūriu. Išdėliojam picos ingredientus. Apibarstom dar sūriu.

  6. Kepam picą

    Gražinam atgal į kepsninę ir 200C laipsnių temperatūroje kepam dar 5-10min. kol sūris ištirps.

  7. Pateikiam ir ragaujam!

    Skanaus! 🙂

    Tęsian Nepicų Temą: Bulvinė Nepic

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT

Raktažodžiai: pica,nepica
Temos

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *