Jautiena su Saldžiomis Bulvėmis Tortilijose

pinit View Gallery 5 photos

Jautiena su Saldžiomis Bulvėmis Tortilijose

Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 45 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 6

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Svogūnus supjaustom smulkiai. Bulves nulupam ir supjaustom mažais kubeliais. Česnakus supjaustom smulkiai. Sūri sutarkuojam. Konservuotus jalapenus supjaustom gabaliukais.

    Pasiruošiam ingredientus
  2. Pakepinam pomidorus

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Ant iešmo sumauname pomidorus ir truputį pakepiname tiesioginėje kaitroje. Pomidorus supjaustom smulkiai. Atidedam į šalį.

  3. Apkepam mėsą su svogūnais

    Į kepsninę įstatom ketaus keptuvę. Įkaitinam truputį aliejaus. Sudedam maltą jautieną ir svogūnus. Maišydami ir ardome mėsa. Suberiam 0.5-1 a.š. čili prieskonių, 2 a.š. kumino prieskonių, pagardinam druska ir švž. maltais pipirais. Išmaišom.
    Pamaišydami kepam. Kai mėsa beveik iškeps, suberiam česnakus. Išmaišom. Dar 1-2 minutes pakepam. Paragaujam ar ko netrūksta. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.

    Apkepam mėsą su svogūnais
  4. Troškinam

    Į kepsninė įstatom Grandfeu ketaus puodą. Sudedam pagrilintus pjaustytus pomidorus kartu su išsiskyrusiomis sultimis, bulves, jalapenus, 0.5-1 a.š. čili prieskonių, 2 a.š. kumino prieskonių. Supilam vandenį. Pagardinam druska ir švž. maltais pipirais. Viską gerai išmaišom.
    Puodą uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Neaukštoje kaitroje verdam apie 20 min. arba kol bulvės taps minkštos.

    Troškinam
  5. Ištirpdom sūrį

    Į puodą sudedam apkeptą mėsą su svogūnais. Išmaišom. Užbarstom tarkuotu Čederiu. Puodą uždengiam. Leidžiam minutę kitą pasikaitinti kol mėsa sušils ir sūris ištirps.

    Ištirpdom sūrį
  6. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam tortilijose apibarstydami švž. kalendra.

    Skanaus! 🙂

    Jautiena su Saldžiomis Bulvėmis Tortilijose

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/369737661894681

Raktažodžiai: jautiena,tortilijos,batatai,saldžios bulvės

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *