Cheeseburger Tacos arba Bugerbokštas

pinit View Gallery 5 photos

Cheeseburger Tacos arba Bugerbokštas

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 120 mins Brandinimo Laikas 5 mins Bendras Laikas 2 hrs 35 mins
Porcijos: 8

Aprašymas

👉 Brandintos jautienos paplotėliai su Čederio sūriu įananasinti bokšte, iškepti ir pateikti mažose tortilijose su padažu ir daržovėmis.

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pairuošiam bokštą
    Jei reikia, mėsos paplotėlius pagardinam druska ir pipirais.
    Iš nulupto ananaso išpjaunam du diskus (bus apačia ir viršus).
    Į apatinį ananaso diską įstatom iešmą. Paeiliui sumaunam mėsainių paplotėlius su Čederio lakštais. Užbaigiam sūriu. Visą konstrukciją uždarom viršutiniu ananaso disku.
    Dedam 15 min. į šaldytuvą.
    Pairuošiam bokštą
  2. Kepam bokštą
    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 150-160C temperatūroje.
    Įstatom mėsainių paplotėlių bokštą į kepimo indą, dedam į kepsninę ir kepam apie 2 val. iki vidinės 71C temperatūros.
    Traukiam lauk ir leidžiam 5 minutes pailsėti.
    Kepam bokštą
  3. Pateikiam ir ragaujam!
    Pjaustom kaip kebabą ir dedam į tortilijas kartu su padažais, pjaustytom salotom, svogūnais. Lenkiam ir ragaujam.
    Skanaus! 😊
    Cheeseburger Tacos arba Bugerbokštas

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: jautiena,tacos,tortilijos,cheespurger,mėsainis,mėsainiai,Meksika

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *