Veršienos a la Cordon Bleu su Tartar padažu

pinit View Gallery 4 photos

Veršienos a la Cordon Bleu su Tartar padažu

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 30 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Tartar padažas

Kaip gaminam?

  1. Pasigaminam naminį Tartar padažą
    Švž. petražoles supjaustom smulkiai.
    Sutarkuojam agurkus, marinuotus agurkėlius, česnakus. Jei išsiskyrė daug sulčių - nuspaudžiam ir nupilam lauk.
    Į indą su daržovėm sudedam petražoles, sumaišome grietinę, majonezą. Pagardinam pipirais. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta. Dedam į šaldytuvą pastovėt kol paruošime mėsą.
    Pasigaminam naminį Tartar padažą
  2. Pasiruošiam ingredientus
    Veršieną supjaustom storais kepsniais. Kepsnį iš abiejų pusių uždengiam maistine plėvele ir išmušam mėsos muštuku kol taps plonas ir kad storis visur būtų vienodas. Išimam iš plėvelės.
    Mėsos paplotėlį apipjaustom, kad gautųsi kiek įmanoma apvaliai simetriška forma. Pagardinam druska ir pipirais.
    Pasiruošiam ingredientus
  3. Suformuojam kepsnius
    Rūkytą jautieną kartu su čederio lapeliais dedam į mėsos paplotėlį. Vienodai užlenkiam, kad gautųsi tokie mėsiniai a la čeburkekai.
    Kiaušinius įmušam į indą, pagardinam druska, išplakam.
    Atskiruose induose pasiruošiam miltus, kiaušinio plakinį ir džiuvėsėlius.
    Mėsinius čeburekus iš visų pusių išvoliojame miltuose. Nupurtom perteklių. Panardinam į kiaušinio plakinį. Nupurtom perteklių. Iš visų pusių išvoliojam džiuvėsėliuose. Džiuvėsėlius apspaudžiam, kad gerai priliptų.
  4. Gruzdinam

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus puodą. Įpilam 1l aliejaus. Palaukiam kol įkais iki 170 C temperatūros. Dedam kepsnius ir kepam iš abiejų pusių kol apskrus ir atrodys iškepę. Traukiam lauk ant popierinio rankšluoščio, kad sugertų aliejaus perteklių.

    Gruzdinam
  5. Pateikiam ir ragaujam!
    Pateikiam su naminiu Tartar padažu bulvytėmis fri.
    Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: veršiena,cordon bleu,

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *