Chicken 65

Chicken 65 pinit View Gallery 4 photos
Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 45 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 4

Aprašymas

Aštrokai pikantiškas vištienos užkandis prie alaus 🍺

Ką panaudojam?

Ką panaudojam padažui?

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam ingredientus

    Vištieną supjaustom gabaliukais. Česnakus išspaudžiame. Imbierą sutarkuojame. Laimo žievelę pritarkuojam į indelį. Čili pipirą supjaustom griežinėliais. Svogūną supjaustom žiedais.
    Dideliam inde sumaišom graikišką jogurtą, kiaušinį, išspaustą česnaką, tarkuotą imbierą, čili miltelius, kalendros prieskonius, ciberžolės prieskonius, druską, kukurūzų krakmolą ir vandenį. Krakmolo kiekį reguliuojame taip, kad tirštumas gautųsi kaip tirštos grietinės. Suberiam vištienos gabaliukus. Išmaišom kad visur pasidengtų. Galima įdėti į šaldytuvą pastovėti, kol paruošime kepsninę.

    Chicken 65 ingredientai
  2. Gruzdinam vištieną

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom Grandfeu ketaus puodą, supilam ir įkaitinam 1L aliejaus. Dedam po vieną vištienos gabaliukus. Saugodami kad nesupiltų gruzdinam, kol grąžiai apskrus. Traukiam lauk ant popierinio rankšluoščio, kad sugertų aliejų.

    Gruzdinam vištieną
  3. Gaminam padažą

    Aliejų išpilam. Puodą išplaunam, nusausinam ir grąžiname į kepsninę. Įpilam truputį aliejaus. Suberiam kumino sėklas. Pamaišydami truputį pakepam. Suberiam baziliko lapelius ir tarkuotas laimo žieveles. Pamaišom.
    Sudedam išspaustus česnakus, čili griežinėlius. Išmaišom. Suberiam cukrų. Supilam sojos padažą. Pamaišom kol ištirps ir pradės karamelizuotis.
    Suberiam vištienos gabaliukus. Išmaišom ir pamaišydami truputį pakepam, kad padažas pilnai viską padengtų.

    Gaminam padažą
  4. Pateikiam ir ragaujam!

    Traukiam lauk ir pateikiam apibarstydami raudono svogūno žiedais, kurie labai tinka ir papildo užkandžio skonį 👍

    Skanaus! 🙂

    Chicken 65

...

Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/111313161070467

Raktažodžiai: vištiena,chicken 65,aštrus maistas,užkanda,indija

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *