Jautienos ir Bekono Šašlykai

pinit View Gallery 4 photos

Jautienos ir Bekono Šašlykai

Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam ingredientus

    Mėsą supjaustom plonais 5mm kepsniais ir išmušam su mėsos plaktuku. Sudėliojam didelį ploną keturkampį. Kraštais gali net truputį užsikeisti. Papipirinam. Truputį padruskinam, bet ne per daug, nes šoninė duos sūrumo. Be to iškepus galima užbarstyti druskos dribsnių ar pan.

    Paruošiam ingredientus
  2. Susukam šašlykus

    Tolygiai, užkeisdami kraštus, išdėliojam bekono juosteles.
    Atsargiai susukam į standžią suktinę.
    Suktinę supjaustom 3-4cm storio griežinėliais. Sumaunam ant iešmų taip, kad neišsivyniotų.

    Susukam šašlykus
  3. Kepam

    Kepam 20-30min. tiesioginėje kaitroje apie 180-200C temperatūroje kad 3-5 minutės vartant iš visų keturių pusių.

    Kepam šašlykus
  4. Pateikiam ir ragaujam?

    Pateikiam lavaše su marinuotais svogūnais, svogūnų laiškais ir t.t.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/128914475977002

Raktažodžiai: jautiena,bekonas,šoninė,šašlykai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *