Kiaulienos Sprandinės Kepsneliai su Pamarinuotom Daržovėm ir Gruzdintom Bulvėm

Kiaulienos sprandinės kepsneliai su pamarinuotom daržovėm ir gruzdintom bulvėm pinit View Gallery 3 photos

Kiaulienos Sprandinės Kepsneliai su Pamarinuotom Daržovėm ir Gruzdintom Bulvėm

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 60 mins Bendras Laikas 1 hr 30 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Daržovės

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus ir pamarinuojam daržoves

    Svogūnus supjaustom pusžiedžiais. Raugintus agurkėlius supjaustom griežinėliais. Smulkiai supjaustom petražolių, kalendros ir baziliko lapelius. Bulves supjaustom dideliais, vienodo dydžio kubais. Smulkiai supjaustom česnaką ir čili pipirą. Pomidoriukus perpjaunam per pusę.
    Mėsą supjaustom plonais kepsneliais. Iš abiejų pusių pašlakstom aliejumi, padruskinam, papipirinam. Pamasažuojam. Atidedam į šalį.
    Paruošiam daržoves: į didelį indą suberiam 1 vnt. pusžiedžiais pjaustytą raudonąjį svogūną. Užpilam šlakeliu obuolių acto, užberiam pora žiupsnių druskos, pora žiupsnių cukraus. Suberiam šv. petražoles, kalendrą, baziliką ir raugintus agurkėlius. Gerai išmaišom ir paliekam pastovėti.

    Pasiruošiam ingredientus
  2. Kepam bulves

    Gilioje ketaus keptuvėje įkaitinam nemažai aliejaus. Dalimis, kad neatšaltų aliejus, apskrudinam bulves. Bulvės turi būti pilnai iškepusios - viduje minkštos. Keptuvę nuimam.

  3. Apkepam mėsą

    Į kepsninę įstatom ketaus groteles. Įkaitinam kepsninę iki 200C temperatūros. Tiesioginėje kaitroje, dalimis, iš abiejų pusių, apkepam mėsą kol gražiai apskrus.

    Apkepam mėsą
  4. Apkepam svogūnus, česnakus ir čili pipirus

    Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam aliejaus ir suberiam 2 vnt. pusžiedžiais pjaustyto svogūno. Pamaišydami apkepam. Suberiam česnaką ir čili pipirą. Pamaišydami apkepam.

  5. Grąžinam mėsą

    Į keptuvę grąžinam mėsa ir išmaišom, kad mėsa prisigertų aštrumo, svogūnų, česnakų aromato.

    Grąžinam mėsą
  6. Pagardinam prieskoniais, sudedam bulves ir pomidoriukus

    Įberiam truputį kalendros prieskonių, Chmeli-Suneli prieskonių, pagardinam pipirais ir įveriam druskos, nes dar dėsis nesūdytos bulvės. Suberiam pomidoriukus. Truputį pakepam. Į keptuvę suberiam bulves. Viską išmaišom. Pakepam dar keletą minučių.

  7. Pateikiam ir ragaujam!

    Keptuvę nuimam nuo ugnies. Sudedam ir paskirstom pasiruoštas daržoves. Išmaišom.

    Skanaus! 🙂

    Kiaulienos sprandinės kepsneliai su pamarinuotom daržovėm ir gruzdintom bulvėm

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/130144312520685

Raktažodžiai: kiauliena,sprandinė,kepsniai,bulvės,daržovės

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *