Vištų Sparneliai Mango ir Mėlynojo Pelėsinio Sūrio Padažuose

pinit View Gallery 4 photos

Vištų Sparneliai Mango ir Mėlynojo Pelėsinio Sūrio Padažuose

Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 90 mins Bendras Laikas 1 hr 45 mins
Porcijos: 4

Aprašymas

Vištų sparneliai mango ir mėlynojo pelėsinio sūrio padažuose 😋🔥

Ką panaudojam?

Sparneliams panaudojam

Mango padažui panaudojam

Sūrio su mėlynuoju pelėsiu padažui panaudojam

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus ir pamarinuojam spranelius

    Pamarinuojam sparnelius: Sparnelius apšlakstom aliejumi, pagardinam druska, šv. maltais pipirais, česnako granulėmis ir truputį saldžiosios paprikos miltelių. Viską išmaišome, kad sparneliai iš visų pusių pasidengtų prieskoniais.

  2. Apdeginam čili pipirus

    Užkuriam kepsninę ir pasigaminam mango padažą: Kol anglys įsideginėja, tiesiai į liepsną įmetam 3vnt. šviežio čili pipiro. Kai čili pipirai apskrunda, traukiam lauk ir atidedam į šalį.

  3. Gaminam mango padažą

    Nuo padegintų čili pipirų nupjaunam kotelius. Mango nulupam ir išimam minkštimą.
    Į blenderį sumetam čili pipirius, mango minkštimą, įberiam truputį ciberžolės prieskonių, česnako skilteles, įpilam klevų sirupo ir truputį vandens. Sublenderiuojam į vientisą masę.
    Kol anglys įsideginėja, tiesioginėje kaitroje įstatom ketaus keptuvę ir supilam padažą. Pamaišydami kaitinam kol padažas maždaug dvigubai sutirštės. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.

  4. Rūkom sparnelius

    Kai anglys įsidegė ir mango padažas paruoštas, galima rūkyti sparnelius: Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 200C temperatūroje. Įmetam keletą rūkymo kaladėlių, kepam sparnelius 180-200C temperatūroje apie 30-40 min. kol atrodys iškepę. Praėjus pusei laiko - apverčiam.

  5. Gaminam pelėsinio sūrio padažą

    Kol sparneliai kepa, paruošiam mėlynojo pelėsinio sūrio padažą: Į blenderį sudedam vizualiai vienodą kiekį sūrio su mėlynuoju pelėsiu, majonezo Hellmann's ir grietinės. Sublenderiuojam į vientisą masę.
    Kai sparneliai iškeps, traukiam lauk ir suberiam į dielį indą su mango padažu. Gerai išmaišom, kad visur pasidengtų.

  6. Pateikiam ir ragaujam!

    Sparnelius pateikiam apšalkstydami pelėsinio sūrio padažu ir dar paliekam pasidažymui.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/182123107322805

Raktažodžiai: vištiena,sparneliai,grill

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *