Armėniškas KER U SUS Jautienos Troškinys

Armėniškas KER U SUS (išsiverčia kaip "valgyk ir tylėk" 😄) jautienos troškinys su bulvytėmis fri 😊
pinit View Gallery 3 photos

Armėniškas KER U SUS Jautienos Troškinys

Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 90 mins Bendras Laikas 1 hr 45 mins
Porcijos: 6

Aprašymas

Jautieną pasirenkam kokybiškesnę (nugarinę, išpjovą ar pan.), nes troškinsis viskas neilgai.

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam ingredientus

    Jautieną supjaustom juostelėmis. Svogūnus supjaustom pusžiedžiais. Morkas ir paprikas supjaustom šiaudeliais. Smulkiai supjaustom česnaką. Čili pipirą supjaustom kubeliais. Petražoles supjaustom smulkiai.

    Paruošiam ingredientus
  2. Apkepam mėsą

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną, įpilam aliejaus ir ištirpinam sviestą. Suberiam česnaką ir čili pipirus. Pamaišydami apkepam. Išimam ir atidedam į šalį.
    Dalimis, kad neatšaltų kazanas, apkepam mėsą. Grąžinam visą mėsą į kazaną. Išmaišom.

  3. Apkepam svogūnus

    Suberiam svogūnus. Pamaišydami pakepam kol suminkštės ir pagels.

  4. Apkepam morkas

    Suberiam morkas. Pamaišydami pakepam apie 10 minučių.

    Apkepam morkas
  5. Apkepam paprikas ir paruošiam troškinimui

    Suberiam paprikas. Pamaišydami kepam apie 10 minučių, kol suminkštės. Įdedam adžiką. Išmaišom. Suberiam paprikos miltelius, druską, pipirus. Išmaišom. Suberiam žirnelius. Į kazaną grąžinam apkeptus česnakus su čili pipirais. Išmaišom.

  6. Troškinam

    Įpilam apie 200ml karšto vandens. Išmaišom. Uždarom kazaną. Uždarom kepsninę. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai ir paliekam troškintis apie 20 min. Karts nuo karto patikrinam, išmaišom.

  7. Užbaigiam patiekalą

    Paragaujam. Jei reikia dar pagardinam druska ar pipirais. Užbarstom petražoles.

    Užbaigiam patiekalą
  8. Pateikiam ir ragaujam

    Pateikiam su bulvytėmis fri 😊

    Skanaus! 🙂

    Armėniškas KER U SUS Jautienos Troškinys

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/184781127057003

Raktažodžiai: kerusus,armėnija,troškinys,jautiena

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *