Grilyje Kepti Obuoliai Su Pekano Riešutais ir Karamele

pinit View Gallery 1 photo

Grilyje Kepti Obuoliai Su Pekano Riešutais ir Karamele

Pasiruošimo Laikas 15 min Gaminimo Laikas 30 min Bendras Laikas 45 mins Porcijos: 4

Aprašymas

Grilyje kepti obuoliai su pekano riešutais ir karamele.

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam obuolius

    Riešutus sukapojam. Sviestą ištirpdom, suberiam cinamoninį cukrų, išmaišom.
    Nupjaunam 1/4 obuolio apačią. Su plonu smailiu peiliu išpjaunam gilų žiedą aplink obuolio centrą. Obuolį apverčiam ir iš visų pusių įpjaunam per obuolio ilgį, bet viršūnę paliekam neįpjautą. Obuolį apverčiam ir išskaptuojam centrą.
    Aptepam obuolius ištirpintu sviestu su cinamoniniu cukrumi. Į vidų įpilam karamelės padažo ir užbarstom kapotų pekano riešutų. Obuolius suvyniojam į foliją.

  2. Iškepam obuolius

    Kepam kepsninėje tiesioginėje kaitroje 180C temperatūroje apie 15-20min. Foliją atidarom ir kepam dar apie 10min. kol obuoliai taps minkšti.

  3. Pateikiam desertą

    Pateikiam į vidų įdėdami rutuliuką vanilinių ledų, apšlakstydami karamelės padažu ir užbarstydami kapotų pekano riešutų.

    Skanaus! 😋

...

Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/106027968265653

Raktažodžiai: desertas,obuoliai,grill,ledai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *