Jautienos Šonkauliai Troškinti Vyne Su Bulvėmis Kazane

Jautienos Šonkauliai Troškinti Vyne Su Bulvėmis Kazane pinit View Gallery 3 photos

Jautienos Šonkauliai Troškinti Vyne Su Bulvėmis Kazane

Pasiruošimo Laikas 20 mins Gaminimo Laikas 160 mins Bendras Laikas 3 hrs
Porcijos: 6

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Jautienos šonkaulius iš visų pusių nusausinam su popieriniu rankšluoščiu. Supjaustom po vieną šonkaulį.
    Iš visų pusių aptepam aliejumi. Iš visų pusių pagardinam druska ir pipirais.
    Svogūnus supjaustom kubais. Česnako skilteles nulupam ir su plokščiąja peilio puse sutraiškom.
    Morkas, salierus ir porus supjaustom griežinėliais. Bulvytes nuplaunam.

    Pasiruošiam ingredientus
  2. Apkepam šonkaulius

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną.
    Įkaitinam truputį aliejaus. Iš visų pusių apskrudinam šonkaulius. Traukiam lauk.

    Apkepam šonkaulius
  3. Apkepam svogūnus ir česnakus

    į kazaną įdedam ir ištripdom gabaliuką sviesto.
    Suberiam svogūnus. Pamaišydami apkepam kol pagels.
    Suberiam česnakų skilteles. Pamaišydami minutę kitą apkepam kol pradės sklisti aromatas.

  4. Apkepam salierus, porus ir morkas

    Suberiam salierus, porus ir morkas. Pamaišydami apkepam.

  5. Troškinam šonkaulius

    Supilam vyną. Suberiam paprikos prieskoniais, raudonėlio prieskonius, čiobrelio prieskonius ir čili dribsnius.
    Pagardinam druska ir pipirais. Sudedam pomidorų pastą ir garstyčias. Viską išmaišom.
    Sudedam šonkaulius. Užpilam karšto vandens tiek, kad pilnai apsemtų šonkaulius.
    Sudedam lauro lapelius ir kvapniuosius pipirus žirneliais. Palaukiam kol pradės virti.
    Kazaną uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Troškinam viską 1.5-2 val. Tarpuose patikrinam ir jei reikia dapilam vandens. Paragaujam ar ko netrūksta.

    Troškinam šonkaulius
  6. Išverdam bulves

    Sudedam bulvytes taip, kad pilnai pasinertų į padažą.
    Puodą uždengiam ir troškinam dar 20-40 min. kol bulvės taps minkštos.

    Išverdam bulves
  7. Pateikiam ir ragaujam!

    Skanaus! 🙂

    Jautienos Šonkauliai Troškinti Vyne Su Bulvėmis Kazane

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT

Raktažodžiai: jautiena,šonkauliai,kazanas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *